Veilige digitale dienstverlening

Bij het Donorregister vinden wij veilige digitale dienstverlening zeer belangrijk. We streven er daarom steeds naar dat de website volledig voldoet aan de hoogste beveiligingseisen voor websites van de overheid. Vandaag is een aanpassing gedaan in de beveiliging. Mogelijk kunt u daar hinder van ondervinden.

Gebruik de meest recente internet browsers

Ondervindt u problemen bij inloggen wanneer u uw keuze wilt invullen of veranderen? Dat kan komen doordat u een verouderde internet browser gebruikt. Zorg dat u de meest recente versie van uw internet browser gebruikt. In verband met de veiligheid raden wij altijd aan gebruik te maken van de meest recente browser.

Meer informatie

Lukt het alsnog niet omĀ in te loggen. Of heeft u andere vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.